Euro 2016

Διαλέγει Παπαδόπουλο ο Μαρκαριάν!

Με βασικό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θα παρατάξει την Εθνική ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Στο δίλημμα για τη θέση που παιζόταν στα χαφ, ο Ουρουγουανός επιλέγει τον άσο της Λεβερκούζεν (και όχι τον Ταχτσίδη).

Στην επιλογή του Κυριάκου Παπαδόπουλου -για να «κλείσει» την ενδεκάδα του κρίσιμου αγώνα με την Ουγγαρία- κατέληξε ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, ο Ουρουγουανός είχε αποφασίσει για τους δέκα του αρχικού σχήματος και παιζόταν μια μόνο θέση στα χαφ ανάμεσα στον άσο της Λεβερκούζεν και τον Ταχτσίδη.

Αυτή τη θέση λοιπόν, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, θα την εμπιστευτεί στον Παπαδόπουλο, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 (και όχι 4-3-3), τοποθετώντας τον νεαρό ως παρτενέρ του Σάμαρη.

Όσο για το υπόλοιπες θέσεις, τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης. Οι Σάμαρης και Κονέ θα έχουν τις άλλες δυο θέσεις στα χαφ, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Χριστοδουλόπουλος (αριστερά), Φετφατζίδης (δεξιά) και Αθανασιάδης (κορυφή).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x