Stoiximan Super League

Διαλέγει «υπομονή» ο Ατρόμητος για Ουάρντα, πιέζει και ο ΠΑΟΚ

Τη στιγμή που το αγωνιστικό τμήμα έχει στο μυαλό του το ματς με την Ξάνθη, η διοίκηση του Ατρόμητου περιμένει τα ευχάριστα από την υπόθεση του Ουάρντα.

Μπορεί το θέμα της επιστροφής του Αμρ Ουάρντα και της ταυτόχρονης αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννούλη να μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ του Ατρόμητου την τρέχουσα εβδομάδα, ωστόσο το αγωνιστικό τμήμα δεν μπορεί παρά να έχει την προσοχή του στο ματς με την Ξάνθη την προσεχή Κυριακή.

Στόχος είναι η νίκη για τους Περιστεριώτες ώστε να ρεφάρουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό, σε ένα γήπεδο που πέρυσι πέρασε και μάλιστα αρκετά εύκολα.

Σε αυτή την αναμέτρηση εκτός θα είναι και πάλι ο Ρόλαντ Ουγκράι, που η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται πλέον για την ερχόμενη εβδομάδα και το παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ κανονικά στην αποστολή θα είναι και ο Δημήτρης Γιαννούλης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ ότι αν δεν μετακομίσει στο Περιστέρι ο Ουάρντα, δεν θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο ο διεθνής αριστερός μπακ.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Αμρ Ουάρντα, οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται τις πρώτες μέρες μετά το Σαββατοκύριακο ή ακόμα και εντός του επόμενο 48ωρου. Η πρόταση που περιμένει ο Αιγύπτιος δεν έρχεται, τα χρονικά περιθώρια για τον ίδιο στενεύουν, αφού θέλει να πάει σε μια ομάδα που να παίζει ώστε να προλάβει το Κόπα Άφρικα του καλοκαιριού και αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι ο Ατρόμητος είναι η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο, αφού το έχει ξεκαθαρίσει ότι από Ελλάδα ψηφίζει μόνο Περιστέρι.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει ο ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να μιλήσει με τον παίκτη, ώστε να τον πιέσει για να κλείσει μια και καλή το θέμα, αφού και οι Θεσσαλονικείς θέλουν τον Δημήτρη Γιαννούλη στο ρόστερ.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Κατράνης προπονείται κανονικά με την ομάδα όλη την εβδομάδα και αναμένεται μόνο η ανακοίνωση για την απόκτησή του.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x