Stoiximan Super League

Διαμαντόπουλος: «Να τελειώσουμε με το κεφάλι ψηλά, έχω μάθει να είμαι νικητής»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έδωσε μπράβο σε όσους έμειναν στον Άρη, τόνισε πως είναι δύσκολο να μην βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο και εξήρε τον ΟΦΗ για το επιθετικό του ποδόσφαιρο.

Σε συνέντευξή του για την αυριανή αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στάθηκε στην ψυχή που βγάζουν αυτός και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων», ενώ τόνισε πως ο στόχος τους είναι να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με... ψηλά το κεφάλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Διαμαντόπουλος στα κανάλια Novasports:

Για τον στόχο του Άρη: «Όσοι έμειναν, δείχνουν ότι πόνεσαν πραγματικά την ομάδα. Μόνο μπράβο τους αξίζει! Κάνουμε την προσπάθειά μας να τελειώσουμε με το κεφάλι ψηλά! Αυτός είναι ο στόχος μέχρι το τέλος».

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Στον Άρη από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, έχω μάθει να είμαι νικητής. Όταν δεν μπορώ να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι, με ενοχλεί, γιατί έχω συνηθίσει αλλιώς. Είναι πολύ δύσκολο να μη βρίσκεσαι σε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για τον ΟΦΗ: «Είναι μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, την οποία χαίρεσαι να βλέπεις, θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, γιατί κι εμείς κι ο ΟΦΗ παίζουμε επιθετικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x