Champions League

Διαπληκτίστηκε με οπαδό της Σίτι ο Νεϊμάρ! (vid)

Επεισόδιο με οπαδό της Μάντσεστερ Σιτι, ο οποίος τον χαρακτήριζε... «βουτηχτή» είχε ο Νεϊμάρ στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Σίτι. Πιθανή τιμωρία του Βραζιλιάνου, αν οι «πολίτες» τον καταγγείλουν.

Σε έξαλλη κατάσταση έφερε τον Νεϊμάρ ένας οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος από τις εξέδρες του «Έτιχαντ» κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο για προσπάθειες να εκμαιεύσει σφυρίγματα κάνοντας θέατρο.

Οι δύο άνδρες ήρθαν για πρώτη φορά τετ-α-τετ αμέσως μετά την αλλαγή του άσου των «μπλαουγκράνα» στο 80', με τον άσο των «μπλαουγκράνα» να πηγαίνει κατ' ευθείαν προς τις εξέδρες, πριν πάει στον πάγκο της ομάδας του.

Η δεύτερη «συνάντηση» έγινε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο οπαδός συνέχιζε να... πικάρει τον Νεϊμάρ, ο οποίος κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια, έκανε μία στάση από τις εξέδρες, για να ανταλλάξει κάποια πορτογαλικά, με τον φίλο της Σίτι, πριν επέμβει άνθρωπος της ασφάλειας για να τον απομακρύνει από το σημείο.

Ο 23χρονος άσος μπορεί να τιμωρηθεί από την UEFA, μόνο σε περίπτωση που οι «πολίτες» καταγγείλουν το εν λόγω περιστατικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x