Αγγλία

«Χρυσό» ετοιμάζεται να κάνει τον Καντέ η Τσέλσι!

Αισιοδοξία επικρατεί στην Τσέλσι για την πολυετή ανανέωση του Ενγκολό Καντέ, ο οποίος φέρεται έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 326.000 ευρώ την εβδομάδα!

Την υπογραφή του Ενγκολό Καντέ ευελπιστεί να αποσπάσει η Τσέλσι, σε νέο πολυετές συμβόλαιο που ετοιμάζονται να του προσφέρουν, αξίας 326.000 ευρώ την εβδομάδα!

Ο Γάλλος μέσος, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι, είχε κεντρίσει το ενδιαφέρων τόσο της Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Παρόλο που έχει ακόμα δυόμιση χρόνια συμβολαίου, η Τσέλσι επιθυμεί να τον «κλειδώσει» στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το «Sky Sports», οι Λονδρέζοι είναι ανένδοτοι ως προς την παραμονή του στο σύλλογο και δεν προτίθενται να τον πουλήσουν, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, όπου θα του διπλασιάσει σχεδόν τις αποδοχές του!

Ο 27χρονος αγωνιζόταν στη Λέστερ πριν έρθει στους «μπλε» και κατέκτησε δύο σερί Premier League, όντας από τους παίκτες κλειδιά, τόσο στην ονειρική σεζόν 2015-16 με την Λέστερ, όσο και το 2016-17 με την Τσέλσι.

Φέτος διανύει αρκετά παραγωγική σεζόν, καθώς ο Μαουρίτσιο Σάρι του έχει δώσει πιο επιθετικογενή ρόλο στην επίθεση των Λονδρέζων και βοηθάει περισσότερο στην ανάπτυξη και στη δημιουργία.

Ο Παριζιάνος έχει συμπληρώσει 105 συνολικά συμμετοχές με την φανέλα της τωρινής του ομάδας, ενώ έχει πετύχει και τέσσερα γκολ.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x