Stoiximan Super League

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Σνάιντερ

Κάθε φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γουέσλι Σνάιντερ από τη Γαλατασαράι διαψεύδει ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι ούτε υπήρξε, ούτε θα υπάρξει θέμα μεταγραφής του.

Τα ρεπορτάζ από την Τουρκία που τον ήθελαν να πιέζει έντονα τη Γαλατασαράι για την απόκτηση του Γουέσλι Σνάιντερ διαψεύδει ο Ολυμπιακός, βάζοντας τέλος στο φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Ολλανδό.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν στην ομάδα του Πειραιά, ούτε υπήρξε, αλλά ούτε πρόκειται να υπάρξει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την απόκτηση του 32χρονου άσου, με τους πρωταθλητές να έχουν ρίξει όλο το ενδιαφέρον τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Όσκαρ Καρντόσο και των υπόλοιπων υποθέσεων.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχουν δείξει Ζενίτ και Φιορεντίνα, ενώ για τον Άλαν Πουλίδο θεωρείται θέμα χρόνου η ανακοίνωση της παραχώρησής του στην Τσίβας, όχι όμως με τα 16 εκατ. ευρώ που γράφουν ΜΜΕ του εξωτερικού, αλλά με 5-6 να μπαίνουν στα ταμεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Σε περίπτωση που πωληθεί ο Μιλιβόγεβιτς, τότε ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί πιο «ζεστά» με την περίπτωση του Τσικ Τιοτέ από τη Νιούκαστλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x