Stoiximan Super League

Διαψεύδει τα σενάρια για ΠΑΟΚ ο Πλετίκοσα

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν να βρίσκεται σε συνομιλίες με τον ΠΑΟΚ, έβαλε ο Στίβε Πλετίκοσα, που ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει επαφή ανάμεσα σε εκείνον και τον «δικέφαλο του Βορρά».

Οριστικό τέλος στις φήμες που ήθελαν να βρίσκεται σε συνομιλίες με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, έβαλε ο Στίβε Πλετίκοσα που ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε επαφή ανάμεσα στον ίδιο και τη διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά».

Μιλώντας στο PAOK24 ο 36χρονος Κροάτης τερματοφύλακας, τόνισε ότι βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά και μόνο για να παρακολουθήσει για δικούς του λόγους το ντέρμπι της Τούμπας, διαψεύδοντας οριστικά τις φήμες και τη μεταγροφολογία.

«Δεν μίλησα με κανέναν από τον ΠΑΟΚ. Τώρα ακούω για πρώτη φορά τι γράφουν για εμένα και τον ΠΑΟΚ. Ήμουν όντως την Κυριακή στο γήπεδο γιατί ήθελα να δω το συγκεκριμένο παιχνίδι», σχολιάσε ο Κροάτης

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πλετίκοσα στο PAOK25

Για το γεγονός και τα σενάρια που ενισχύθηκαν από την φιλία του με τον Ιγκόρ Τούντορ: «Είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ωστόσο, δεν ισχύει τίποτα».

Για την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ.«Είδα μια οργανωμένη και στρωτή ομάδα. Είχαν ευκαιρίες αλλά ο Ολυμπιακός έβαλε δύο γκολ και δυσκόλεψαν από νωρίς τα πράγματα. Ήταν και σε εξαιρετική ημέρα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο. Ήταν αρκετά άτυχος ο ΠΑΟΚ θα έλεγα».

Για τη δουλειά του καλού του φίλου, Ιγκόρ Τούντορ: «Κάνει φανταστική δουλειά. Θα το δείτε, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα νεανική και θα έρθουν σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x