Stoiximan Super League

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία τα νέα διαρκείας

Στη διάθεση του κόσμου από σήμερα τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οπως έγινε γνωστό, για τους περσινούς κατόχους υπάρχει έκπτωση έως και 30%, ενώ στο διαρκείας μπαίνει και το ποσό των 50 ευρώ για τον Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση

Από σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου, κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη νέα σεζόν!

Για τους κατόχους διαρκείας της περυσινής σεζόν η ΠΑΕ προσφέρει έκπτωση έως και 30% στην τιμή της εφετινής κάρτας διαρκείας, εφόσον προχωρήσουν στην ανανέωση έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα ισχύει η έκπτωση, ούτε θα είναι δεσμευμένη η θέση που είχαν πέρυσι.

Όσοι δεν είχαν προμηθευτεί πέρυσι κάρτα διαρκείας, μπορούν να αγοράσουν από την πρώτη μέρα, χωρίς να περιμένουν τυχόν αποδεσμεύσεις θέσεων κατόχων της περσινής περιόδου.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν εφέτος την ευκαιρία να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, αφού για την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ, προαπαιτούμενο είναι η εγγραφή μέλους στον Παναθηναϊκό Α.Ο. Η κάρτα μέλους του Α.Ο. κοστίζει 50 ευρώ.

Τα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. απολαμβάνουν ειδικά προνόμια με σημαντικότερα:

- Η κάρτα μέλους του Παναθηναϊκού Α.Ο., η οποία τιμάται προς 50 ευρώ, θα λειτουργεί από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και ως εισιτήριο διαρκείας για όλα τα ομαδικά αθλήματα του Συλλόγου (βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, μπάσκετ γυναικών και πόλο ανδρών).

- Δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε όλες τις διαδικασίες του Συλλόγου με τη συμπλήρωση ενός ημερολογιακού έτους από την πρώτη εγγραφή.

Αναλυτικά οι τιμές ανά θύρα (δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος εγγραφής μέλους στον Παναθηναϊκό Α.Ο.):

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΥΡΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ (έως και 02/08) ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ
5,13,15 90 € 120 €
23 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΟΝΕΑΣ & 1ο ΠΑΙΔΙ 90 € 120 €
2ο ΠΑΙΔΙ 60 € 60 €
7,11 105 € 140 €
9 225 € 300 €
29 435 € 620 €
Ρ1,Ρ2 1.100 € 1.450 €
Ρ 3.000 € 3.950 €
Οι φίλαθλοί μας μπορούν να αγοράσουν Κάρτα Διαρκείας με τους εξής τρόπους:

Α) Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας ηλεκτρονικά. Για όσους επιθυμούν να τους αποσταλεί η κάρτα, αυτό μπορεί να γίνει μέσω courier (4,9 ευρώ για Αττική και 7 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα) εφόσον αποστείλουν το αίτημά τους με τον αριθμό παραγγελίας και τα πλήρη στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας με e-mail στο info@paotickets.gr. Σε άλλη περίπτωση παραλαβή διαρκείας πραγματοποιείται από τα γραφεία μας στο ΟΑΚΑ (Αίθουσα Κασιμάτης, είσοδος από Πύλη Α στη Σπύρου Λούη, ώρες λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή 09:30 – 17:30).

Η αγορά του οικογενειακού πακέτου δεν είναι δυνατή ηλεκτρονικά. Γίνεται μόνο με φυσική παρουσία στα γραφεία μας στο Ο.Α.Κ.Α. στην Αίθουσα Κασιμάτης (είσοδος από Πύλη Α επί της Σπύρου Λούη) και ισχύει για παιδιά που έχουν συμπληρώσει μέχρι και το 13ο έτος της ηλικίας τους (απαραίτητη είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού γεννήσεως και ΑΜΚΑ του παιδιού).Οι συνοδοί ανηλίκων που δεν ασκούν τη γονική μέριμνα, θα πρέπει να προσκομίζουν εξουσιοδότηση του κηδεμόνα με γνήσιο υπογραφής από οποιαδήποτε ΚΕΠ ή Α.Τ.

Β) Φυσική παρουσία

Στα γραφεία μας στο Ο.Α.Κ.Α. (Αίθουσα Κασιμάτης, Είσοδος από την Πύλη Α επί της Σπύρου Λούη). Ωράριο λειτουργίας των γραφείων εισιτηρίων: Δευτέρα – Παρασκευή 09:30-17:30.

Για τις συναλλαγές από τα γραφεία μας, είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Η αγορά του εισιτηρίου μπορεί να πραγματοποιηθεί από τρίτο πρόσωπο, εάν αυτό φέρει εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής από οποιοδήποτε ΚΕΠ ή ΑΤ, στην οποία θα αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας, το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ του εξουσιοδοτούντα, όπως και τα στοιχεία ταυτότητας και η διεύθυνση του εξουσιοδοτούμενου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση καθώς και για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2108709000 / 210 6856713-14 καθημερινές 09:30-17:30 καθώς και στο email info@paotickets.gr.

Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες που αφορούν τις Κάρτες Διαρκείας 2019-20 εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x