Stoiximan Super League

Διάστρεμμα ο Βαρέλα, ενοχλήσεις ο Μαουρίσιο

Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη ο Φερνάντο Βαρέλα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα. Με ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο αποχώρησε ο Μαουρίσιο.

Η νέα νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης έφερε, όπως αναμενόταν, χαμόγελα, ωστόσο, αυτά επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και τις ενοχλήσεις του Μαουρίσιο.

Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι αποχώρησε με πρόβλημα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, υπέστη διάστρεμμα. Ωστόσο, ασφαλέστερα συμπεράσματα για το ακριβές μέγεθος του προβλήματος θα βγουν την Κυριακή (25/11), μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. Από την άλλη, ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και επίσης θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Ανάλογα με το μέγεθος, θα ξεκαθαρίσει και το αν οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (29/11) με την Τσέλσι στο Λονδίνο για το Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x