Stoiximan Super League

Διάταση ο Σαράνοφ, χάνει την ΑΕΚ ο Δημούτσος

Δεν προπονήθηκε σήμερα με τους υπόλοιπους παίκτες της Λαμίας ο Σαράνοφ, λόγω τραυματισμού, ενώ ο Δημούτσος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με την ΑΕΚ.

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε σήμερα (06/11) η προετοιμασία της Λαμίας εν όψει του αγώνα της Κυριακής στο ΔΑΚ, στις 19:00, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην αρχή της προπόνησης, ο Μάκης Χάβος επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την απόδοσή τους και τη συνέχιση του αήττητου της ομάδας της Φθιώτιδας για έκτο σερί παιχνίδι!

Στη συνέχεια, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση συνέχισαν με παιχνίδια σε μικρούς χώρους κατοχής μπάλας και αγωνιστικά τετράγωνα.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μάρκο Μπλάζιτς, ενώ η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Μπόγιαν Σαράνοφ έδειξε διάταση του ορθού μηριαίου και δέχθηκε τις φροντίδες του ιατρικού επιτελείου.

Τέλος, ο Έλιν Δημούτσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και το προπονητικό επιτελείο επέλεξε τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ να ξεχρεώσει ο ποδοσφαιριστής την τιμωρία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x