Stoiximan Super League

Διάταση στον έσω πλάγιο ο Κολοβός

Απρόοπτο στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Κολοβό να αποχωρεί τραυματίας, τη μαγνητική να δείχνει διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και μάλλον να χάνει το ματς με τον Παναιτωλικό!

Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και στις προπονήσεις, κάνοντας ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι τακτικής.

Επιστροφή που συνδυάστηκε και με ένα απρόοπτο για το «τριφύλλι», καθώς στη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο ο Δημήτρης Κολοβός και αποχώρησε. Ενώ η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο...

Πράγμα που σημαίνει, πρακτικά, ότι ο διεθνής άσος θα χρειαστεί να λείψει από τις επόμενες προπονήσεις κι ως εκ τούτου πιθανότατα και από το επόμενο ματς του Παναθηναϊκού, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό!

Από εκεί και πέρα, θεραπεία ακολούθησαν οι Γκίας Ζαχίντ, Εμάνουελ Ινσούα, Κωνσταντίνος Κότσαρης και Ούφε Μπεκ. Παράλληλα, απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x