Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην Football League, μετά και τη δεύτερη κενή θέση που αναμένεται να προκύψει από τη διαφαινόμενη απόσυρση του Ηρακλή.

Ο Αγροτικός Αστέρας έκανε την αρχή, με τους ΑΕ Καραϊσκάκη και Δόξα Δράμας να διεκδικούν τη θέση του ως δευτεραθλητές δύο ομίλων της Γ’ Εθνικής, ενώ από σήμερα στο παιχνίδι μπήκε και ο Ιωνικός.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Νίκαιας, κατατέθηκε προσφυγή, ώστε να διεκδικήσει ως δευτεραθλήτρια του τέταρτου ομίλου, το δικαίωμα συμμετοχής της στα μπαράζ για την άνοδο στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

«Με πρωτοβουλία της νέας Διοίκησης εξετάζεται η περίπτωση ανόδου στη Football League. Εδώ και λίγες ημέρες γίνονται συζητήσεις για το πλάνο που πρέπει ν’ ακολουθηθεί έτσι ώστε η ομάδα ν’ αποκτήσει το δικαίωμα ανόδου.

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και με εντολή του προέδρου κ. Αποστόλου Μ. προς το νομικό τμήμα της ομάδας θα κατατεθεί προσφυγή με όλα τα σχετικά έγγραφα για το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου της Football League
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ