Ελλάδα

Διεκόπη για τις 29/10 η δίκη Γκαγκάτση, Γκιρτζίκη και άλλων έξι για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου

Για αδιαφανείς διαδικασίες στην πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος της περιόδου 2004-2006 επρόκειτο να δικαστούν πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, ωστόσο η δίκη διεκόπη.

Για τις 29 Οκτωβρίου 2019 διέκοψε Ε’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την δίκη για ακόμη ένα σκάνδαλο που αφορά τις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ και ειδικότερα για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος της περιόδου 2004-2006.

Η ακροαματική διαδικασία επρόκειτο να ξεκινήσει την Δευτέρα (23/9), ενώ είχαν προηγηθεί ήδη μια διακοπή τον Δεκέμβριο του 2018 και μια αναβολή τον Φλεβάρη του 2019.

Ωστόσο, το δικαστήριο διέκοψε εκ νέου για τις 29/10, καθώς οι δικηγόροι δύο εκ των οκτώ κατηγορούμενων επικαλέστηκαν κώλυμα λόγω της παρουσίας τους σε άλλη δίκη.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση για το αδίκημα της απιστίας από κοινού (προκαλώντας ζημία στην περιουσία της ομοσπονδίας), είναι οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης και Γιώργος Γκιρτζίκης, καθώς και τα πρώην μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας Γιάννης Οικονομίδης, Γιώργος Σιντόρης, Βασίλης Χατζηαποστόλου και Σωκράτης Παπαδόπουλος. Κατηγορούνται επίσης οι Πασχάλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Κόγιας.

Τους Γκαγκάτση, Σιντόρη και Οικονομίδη εκπροσώπησε ο Αλέξης Κούγιας, που ζήτησε να ξεκινήσει κανονικά η δίκη, ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x