Ελλάδα

Διέλυσε το Καζακστάν και πέρασε στην Elite Round η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων συνέτριψε με 5-1 το Καζακστάν για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, πέρασε στα τελικά και παίζει την Τρίτη (19/11) την πρωτιά με τη Γερμανία.

Δεύτερη εμφατική νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, την Elite Round, για την Εθνική Παίδων!

Το σημερινό 5-1 επί του Καζακστάν φέρνει την Ελλάδα σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις στον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παίζει στις 19 Νοέμβρη με την Γερμανία για την πρωτιά...

Όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα, η Εθνική κυριάρχησε στο τερέν του Παπαχαραλάμπειου Σταδίου της Ναυπάκτου κι έφτασε σε μια άνετη επικράτηση, η οποία, σε συνδυασμό με το 6-1 επί του Αζερμπαϊτζάν στον πρώτο αγώνα, της εξασφάλισε μια θέση στην πρώτη δυάδα του γκρουπ και παράλληλα την πρόκριση καθώς περνούν οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για τον 9ο όμιλο, η Γερμανία επικράτησε 2-0 του Αζερμπαϊτζάν, προκρίθηκε και αυτή κι έτσι Ελλάδα και Γερμανία θα αγωνιστούν την προσεχή Τρίτη στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου.

Τα γκολ για την ομάδα του Τάσου Θέου πέτυχαν οι Λιάτσος στο 5΄ με πέναλτι και στο 81΄, Κούτσιας στο 48ο λεπτό, Κίτσος στο 86΄ και Χριστόπουλος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ ο Αζάτοβ σημείωσε στο 77΄ το γκολ του Καζακστάν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ελλάδα:
Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος, Κατσογιάννης, Κουλιεράκης, Καράκουτης (57΄ Χριστόπουλος), Λιάτσος (84΄ Αντωνάκης), Κουτεντάκης (65΄ Ντόη), Τσίκος (84΄ Καραμάνης), Κούτσιας (65΄ Συρμής), Κιτσάκης, Κίτσος.

Καζακστάν: Αναρμπέκοβ, Τκατσένκο, Ούρμπα, Σιρομπόκοβ, Καλάου (67΄ Ντουλάτοβ), Κουσκουμπάγεβ, Γιάκοβλεβ (55΄ Σομόβ), Ρακιμζάνοβ (67΄ Αμαντάγιεβ), Αζάτοβ, Καλμάτοβ (88΄ Τσίρκοβ), Κένζεμπεκ (88΄ Ανκουντίνοβ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x