Champions League

Δικαιώθηκε η Μάντσεστερ Σίτι από το CAS και παίζει στην Ευρώπη!

Σε απόφασή του το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο ακύρωσε την ποινή αποκλεισμού της Μαντσεστερ Σίτι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου θα αγωνιστεί η Μάντσεστερ Σίτι, όπως αποφάσισε το CAS. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, έκανε δεκτή την προσφυγή των «πολιών» κατά της απόφασης διετούς αποκλεισμού που είχε επιβάλει η UEFA στους «πολίτες».

Ως γνωστό, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, είχε παραβιάσει τους κανονισμούς του Financial Fair Play και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, την είχε αποκλείσει από τα ευρωπαϊκά κύπελλα για τις σεζόν 2020/21 και 2021/22. Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την προσφυγή και δικαιώθηκε, κάτι που σημαίνει πως μέσω της δεύτερης θέσης που έχει «κλειδώσει» στην Πρέμιερ Λιγκ, θα αγωνιστεί κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Παράλληλα το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, μείωσε το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην αγγλική ομάδα για απόκρυψη οικονομικών στοιχείων και μη επιμελούς συνεργασίας με τα αρμόδια όργανα της UEFA, στα 10 εκατομμύρια ευρώ, από τα 30 που είχαν επιβληθεί αρχικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x