Γενικά

Ρόουζ: «Ήταν ένα ντροπιαστικό πρώτο ημίχρονο»

Μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ελβετίας, ο Άγγλος αμυντικός Ντάνι Ρόουζ αλλά και ο Άγγλος τεχνικός έκαναν δηλώσεις αναφερόμενοι στην κακή επίδοση της ομάδας.

Στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση μεταξύ Αγγλίας και Ελβετίας μπορεί τα «τρία λιοντάρια» να επιβλήθηκαν με σκορ 1-0, αλλά ο Ντάνι Ρόουζ εξήγησε ότι υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών στα αποδυτήρια.

Αναλυτικότερα είπε: «Θα μπορούσαμε να χάσουμε με δύο ή τρία μηδέν, ήταν ένα ντροπιαστικό πρώτο ημίχρονο για εμάς. Στα αποδυτήρια υπήρξε ένταση αλλά αυτό μας βγήκε δημιουργικά στο παιχνίδι, είμαι χαρούμενος που επιστρέψαμε στις νίκες».

Στο κλίμα έντασης που δημιουργήθηκε μεταξύ των παικτών, αναφέρθηκε και ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ ο οποίος μίλησε στο BBC Radio.
«Οι παίκτες ήθελαν να τα πουν μεταξύ τους, μόλις μπήκανε στα αποδυτήρια. Ήταν σημαντικό να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε προκειμένου να πάρουμε την νίκη. Γι αυτό μπήκαμε δυναμικά στο δεύτρο ημίχρονο. Πολλοί από τους παίκτες είχαν προβλήματα τραυματισμών γι’ αυτό δυσκολευτήκαμε αρκετά να σκοράρουμε».




Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x