Champions League

Δημάτος: «Η πόρτα που μπορεί να καλωσορίσει την ΑΕΚ στον παράδεισο» (pic)

Για την πρόκληση που έχει μπροστά της η ΑΕΚ και το άλμα προς τα πάνω που θα επιδιώξει στο «Celtic Park» αναφέρθηκε ο Ανδρέας Δημάτος.

Την ποδοσφαιρική υγεία που υπάρχει πλέον στην ΑΕΚ και της επιτρέπει να χαίρεται και να διεκδικεί προκλήσεις σαν την αποψινή με τη Σέλτικ εξήρε ο Ανδρέας Δημάτος.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της πρωταθλήτριας ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία της πόρτας με την επιγραφή «Welcome to paradise», η οποία οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Γλασκώβης.

Σημείωσε λοιπόν ότι η «Ένωση» θα επιδιώξει απόψε ένα ακόμα άλμα προς τα πάνω, ωστόσο το σημαντικότερο είναι πως (ό,τι και να γίνει) βλέπει μόνο μπροστά και δεν υπάρχει ο φόβος να γυρίσει προς τα πίσω.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάτου

«Αυτή είναι η πόρτα, λίγα μέτρα μακριά από τα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια στο Celtic Park, την οποία θα διαβούν οι παίκτες της ΑΕΚ προκειμένου να βγουν απόψε στον αγωνιστικό χώρο για ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία της πρωταθλήτριας Ελλάδας!

Ευρωπαϊκός αγώνας Νο 213 σε ένα γήπεδο που “στάζει” ποδοσφαιρικό μεγαλείο 126 ετών από το 1892! Όχι, δεν είναι ο πιο σημαντικός στην ιστορία της… Δεν εξαρτάται η επιβίωσή της από αυτόν, όπως συνέβη πολλές φορές κατά το παρελθόν, όταν σε πολλά παιχνίδια έπαιζε κορώνα-γράμματα την ύπαρξή της!

Αυτά δεν υπάρχουν πια για την ΑΕΚ. Αυτά είναι μακρινό παρελθόν. Τα θεμέλια αυτής της προσπάθειας είναι πιο γερά από ποτέ!

Μπορεί όμως πραγματικά αυτή η πόρτα να καλωσορίσει την ΑΕΚ στον Παράδεισο! Άλλωστε την Ιθάκη της η ομάδα αυτή την βρήκε σε μια υπέροχη και παραμυθένια διαδρομή από το καλοκαίρι του 2013 και μετά.

Μια αταλάντευτη πορεία που την έφερε και πάλι πίσω δυνατή, που την έκανε και πάλι υπολογίσιμη σε όλα τα επίπεδα, που της έδωσε τη χαμένη της αίγλη και την προοπτική, την επανέφερε στο ευρωπαϊκό στερέωμα, την έστεψε πρώτα κυπελλούχο και μετά πρωταθλήτρια Ελλάδας μετά από 24 χρόνια, την βρίσκει στο κατώφλι της επιστροφής της στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μια πορεία πέντε χρόνων που έχει απαντήσει σε όλες τις απορίες και αμφιβολίες εχθρών και φίλων και έχει αποτελέσει υπόδειγμα συνέπειας, σταθερότητας και ποδοσφαιρικής λογικής.

Η ΑΕΚ έχει ήδη πατήσει στον ποδοσφαιρικό της παράδεισο, αλλά η συγκεκριμένη πόρτα ανοίγει τη διεκδίκηση ενός ακόμα μεγάλου στόχου. Και μια πραγματικά μεγάλη ομάδα δεν αρκείται σε όσα έχει πετύχει, παλεύει με τον επόμενο στόχο της, όσο δύσκολος κι αν είναι. Δεν μένει στα κεκτημένα, αυτά τα θεωρεί δεδομένα…

Και αυτός ο στόχος όντως την καλωσορίζει στον ποδοσφαιρικό Παράδεισο. Ειδικά για μια ομάδα που διδάχτηκε -από τα δικά της λάθη- πρώτα να πατάει γερά και μετά να σηκώνει το κεφάλι. Και να διεκδικεί!

Το ίδιο θα γίνει και απόψε. Για μια ακόμα φορά η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να κάνει το βήμα προς τα πάνω. Ίσως και να είναι και το σημαντικότερο στην πενταετία. Μπορεί να είναι και άλμα… Θα διεκδικήσει σίγουρα έναν ακόμα μεγάλο στόχο, μέχρι τον επόμενο!

Ό,τι όμως και να συμβεί η ΑΕΚ γνωρίζει ότι πλέον βλέπει μόνο μπροστά. Και ότι για εκείνη δεν υπάρχει ο φόβος να γυρίσει προς τα πίσω. Και αυτό είναι το πλέον σημαντικό.

Welcome to Paradise!

Ένας ακόμα μεγάλος στόχος μπροστά μας! Μία πόρτα με θέα στο κοντινό μέλλον! Αυτό που οι Σκοτσέζοι αποκαλούν Paradise… Ίσως για αυτό αποφεύγουν το τετριμμένο… hell!

Μια ακόμα τεράστια πρόκληση»!




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x