Κύπελλο Ελλάδας

Δημάτος: «Χωρίς αλαζονεία και με τη μαγκιά μιας παρέας. Ποτέ και τίποτα δεν τους έχει χαριστεί»

Μήνυμα για την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και όχι μόνο, έστειλε ο Διευθυντής Επικοινωνίας των «κιτρινόμαυρων», Ανδρέας Δημάτος.

Ανάρτηση με αφορμή την πρόκριση της ΑΕΚ (με δεύτερη νίκη επί της Λαμίας) στον τελικό του Κυπέλλου έκανε ο Ανδρέας Δημάτος.

Σε αυτήν χαρακτηρίζει «δεμένη» παρέα που δεν «σπάει» ούτε στα δύσκολα και δεν εμφανίζει… έπαρση στα εύκολα ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ένωσης. Επίσης, κάνει σχόλιο στα περί… φωτοβολίδας και τονίζει ότι δεν έχει χαριστεί τίποτα και ποτέ στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε


«Και προχωράνε...

Όπως εκείνοι γνωρίζουν και με οδηγό τα όσα έχουν πετύχει χρόνο με το χρόνο, σε μια τετραετία σταθερά ανοδικής πορείας και κομβικής επίτευξης στόχων.

Με τα πόδια στο έδαφος, με τις επιτυχίες τους και τις αποτυχίες τους, απαλλαγμένοι συνειδητά από το μικρόβιο της έπαρσης και της αλαζονείας, χωσίς περιττές φανφάρες, με τη μαγκιά μιας δεμένης παρέας στα εύκολα και στα δύσκολα, αλλά και με απόλυτη επίγνωση του βάρους της φανέλας την οποία φοράνε και των υψηλών υποχρεώσεων που από μόνη της γεννάει, χωρίς την παραμικρή πολυτέλεια να μένεις σε όσα έχεις ήδη πετύχει!

Την αποστολή τους την γνωρίζουν, ο αθλητικός τους εγωισμός παραμένει υψηλός και αδιαφορούν για το ότι παρά την ιστορική συνέπεια στην επίτευξη των στόχων, που θα γίνονται ολοένα και ψηλότεροι, κάποιοι, που και πέρυσι τους αμφισβήτησαν, εφέτος τους αντιμετωπίζουν ως φωτοβολίδα. Η φωτοβολίδα περνά και χάνεται, όμως... Δεν είναι σταθερής τροχιάς!

Μια απλή υπόσχεση σε αυτούς που τους περιμένουν σε κάποια γωνιά κάθε γηπέδου της χώρας και τους έχουν υπερήφανα εξηγήσει το τι θέλουν από αυτούς...
Η δουλειά τους είναι μπροστά...

Ποτέ και τίποτα δεν τους έχει χαριστεί
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x