Stoiximan Super League

Δημιουργικός, αλλά αναποτελεσματικός ο Αστέρας

Η ομάδα της Αρκαδίας δημιούργησε πολλές φάσεις στο φιλικό με την Παναχαϊκή, είχε δύο δοκάρια, αλλά πήρε την ισοπαλία 1-1 με γκολ του Τασουλή στο 89’.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Παναχαϊκή, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Παρά τις αλλαγές του Μπόρχα Χιμένεθ ήταν ανώτερος, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά τους έλειψε η αποτελεσματικότητα, αφού είχε δύο δοκάρια. Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε στο 74’ με τον Αντωνακόπουλο και η ομάδα της Αρκαδίας ισοφάρισε στο 89’ με τον Τασουλή.

Η Παναχαϊκή είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 9’ με τον Μαυρία, που πλάσαρε πάνω στον Τσιφτσή και ένα λεπτό αργότερα ο Αστέρας «απάντησε» με σουτ του Τζίμα, με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα, οι Αρκάδες είχαν άλλη μια καλή στιγμή, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Ιγκλέσιας βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερο ρυθμό και στο 23’ απείλησαν εκ νέου με καρφωτή κεφαλιά του Ιγκλέσιας που έδιωξε ο Σούλης και στην επαναφορά, ο Ματρικάρντι δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και πάλι ο Αστέρας πίεσε αρκετά, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Αστέρας διατηρούσε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η πρώτη μεγάλη έγινε στο 72’, όταν ο Βαλιέντε έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα της Πάτρας άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα που έγινε από δεξιά, ο Μιχαήλ ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας και από κοντά ο Αντωνακόπουλος την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Αρκάδες πίεσαν για την ισοφάριση και μετά από δύο καλές στιγμές με τους Τερεζίου (82’) και Δουβίκα (84’), ήρθε στο 89’ ο Τασουλής με κοντινό πλασέ, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Τζίμα να κάνει το τελικό 1-1.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής (46’ Μιχαήλ), Άνχελ (62’ Τασουλής), Ματρικάρντι, Αντζουλάς (46’ Χριστόπουλος), Βλάχος (62’ Παναγιώτου), Μπέλοκ (73’ Τερεζίου), Μπόρχα Φερνάντεθ (72’ Καπίγια), Ιγκλέσιας (46’ Βαλιέντε), Μαρκ Φερνάντεθ (46’ Δουβίκας), Τζίμας, Κρέσπι

Παναχαϊκή: Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Μαυρίας, Σιατραβάνης, Μωραΐτης, Βαρσαμίδης, Κυνηγόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x