Stoiximan Super League

Δημητρίου στον ΣΠΟΡ FM: «Αν τραυματιστεί ο προπονητής από αντικείμενο, να κοουτσάρει ο βοηθός του»

Την πρόταση της ΕΠΣ Αθηνών να μην διακόπτονται παιχνίδια σε περίπτωση τραυματισμού προπονητή ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Δημητρίου. Εξήγησε ότι στη θέση του μπορεί να μπαίνει ο… βοηθός.

Τους λόγους που δεν είναι απαραίτητο -σύμφωνα με τον ίδιο και την ΕΠΣ Αθηνών- να διακόπτονται πλέον παιχνίδια σε περίπτωση που τραυματιστεί προπονητής από αντικείμενο επιχείρησε να εξηγήσει ο Παναγιώτης Δημητρίου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη-Βάιο Τσούτσικα, ο πρόεδρος της Ένωσης ανέλυσε τη σχετική πρόταση που έχει κατατεθεί.

Σημείωσε λοιπόν ότι τραυματισμοί σαν των Ίβιτς και Γκαρθία δεν ήταν αρκετά σοβαροί για να μη γίνουν οι αγώνες και ανέφερε ότι σε περίπτωση που κάποιο αντικείμενο χτυπήσει έναν τεχνικό, μπορεί στη θέση του να κοουτσάρει ο βοηθός του.

inner

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Δημητρίου

Για το πώς προέκυψε αυτή η πρόταση: «Μας προβλημάτισαν αυτοί οι δυο αγώνες που διακόπηκαν και πιστεύουμε ότι αν κάνετε ένα γκάλοπ μεταξύ των φιλάθλων θα εκφραστεί η γνώμη ότι δεν ήταν αρκετά σοβαροί τραυματισμοί για να μη γίνουν τα παιχνίδια. Ο σοβαρός τραυματισμός ήταν ότι πήγαν στο νοσοκομείο και έφυγαν την άλλη μέρα; Άποψή μας είναι ότι υπάρχει τεχνικό τιμ που μπορεί να κοουτσάρει σε περίπτωση απουσίας του προπονητή».

Για την πρότασή τους σχετικά με τους γιατρούς: «Οι γιατροί πρέπει να ορίζονται από τη Σούπερ Λίγκα, ώστε να μην έχουν εξάρτηση με τις ομάδες. Η πρότασή μας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν μιλάμε για χοντρά επεισόδια, αλλά για περιπτώσεις που θα πεταχτεί ένα μπουκάλι νερό ή μια χαρτοταινία. Μια αμυχή στο πρόσωπο ή στο χείλος είναι αρκετό για να φεύγει κάποιος με καροτσάκι από το γήπεδο»;

Για το κίνητρο της Ένωσης ώστε να καταθέσει αυτή την πρόταση: «Μας ενδιαφέρει να μη βγαίνουν οι πρωταθλητές στις δικαστικές αίθουσες. Τα γήπεδά μας είναι κανονικά, η νοοτροπία είναι λάθος. Όταν ο Αναστασίου έφαγε τον καφέ στο κεφάλι στο Καραϊσκάκη, γιατί δεν έπεσε να κάνει τον τραυματία; Δεν μπορεί με ένα μπουκάλι νερό ή μια χαρτοταινία να διακόπτονται οι αγώνες».

Για το πώς έγινε δεκτή η πρόταση της ΕΠΣΑ: «Αντιμετωπίστηκε πολύ θετικά. Οι προτάσεις μας θα εξεταστούν από μια επιτροπή που έχει οριστεί από την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα. Θα γίνει ένα συμβούλιο τον Ιούνιο όπου θα συζητηθεί η πρότασή μας και πιστεύουμε ότι θα περάσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x