Ελλάδα

Δημητρίου στον ΣΠΟΡ FM: «Έχουν διαγράψει τον Μαλάτο» (audio)

Καταδικασμένη είναι η προσφυγή Μαλάτου στο Πρωτοδικείο κατά της διοικούσας της ΕΠΟ, καθώς όπως έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Π. Δημητρίου, έχει διαγραφεί από το σωματείο Ηράκλειο.

Στο κενό φαίνεται πως θα πέσει η προσφυγή Μαλάτου κατά της νομιμότητας της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ. Όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, ο πρόεδρος της ΙΔΕΑΔ έχει διαγραφεί από μέλος του σωματείου Ηράκλειο εδώ και καιρό και συνεπώς δεν έχει δικαίωμα προσφυγής.

«Η διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ πήρε μια απόφαση και διέγραψε το σωματείο Ηράκλειο, γιατί ο κ. Μαλάτος είναι μέλος του σωματείου. Εμείς γνωστοποιήσαμε την απόφαση της ΕΠΟ και δεν ξέρω ποιες ενέργειες κάνει το σωματείο. Αν ο κ. Μαλάτος έχει διαγραφεί από το σωματείο, τότε αυτό θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Είναι θέμα του σωματείου. Για να κάνεις προσφυγή πρέπει να είσαι μέλος σε σωματείο ή να υποστηρίζεσαι από κάποια Ένωση», ανέφερε ο κ. Δημητρίου.

«Με επισκέφτηκε χθες η διοίκηση του σωματείου στα γραφεία της Ένωσης και μου είπαν πως τον έχουν διαγράψει εδώ και δύο χρόνια. Δεν ξέρω πώς προσκόμισε χαρτί ο κ. Μαλάτος», πρόσθεσε.

Όσο για το οικονομικό σκάνδαλο των 3,37 εκατ. ευρώ, ποσό που έπρεπε να δοθεί στην Εθνική Factors A.E. αλλά η ΕΠΟ το κατέβαλε στην εταιρεία Eurostar-Travel Plan, είπε: «Να ρωτήσετε τον κ. Γκιρτζίκη και τον ταμία. Το υπόλοιπο συμβούλιο είχε άγνοια για τέτοια ζητήματα. Εμείς δεν παίρναμε ποτέ αυτά τα έγγραφα στα χέρια μας. Τα θέματα αυτά τα χειριζόταν προσωπικά ο κ. Γκιρτζίκης με τον κ. Καραβασίλη. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι ας απολογηθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x