Stoiximan Super League

Δίνει (νέες) ευκαιρίες στο Κύπελλο ο Μαρτίνς

Πολλά νέα πρόσωπα αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου για την τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου.

Χρόνο συμμετοχές σε ποδοσφαιριστές με περιορισμένη συμμετοχή αναμένεται να μοιράσει ο Πέδρο Μαρτίνς στο μεθαυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη Αβάτου για την τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, στην Ξάνθη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ξεκουράσει πολλούς παίκτες που «τράβηξαν το κουπί» στους προηγούμενους αγώνες με Ξάνθη, Μίλαν και Λαμία, ώστε να γνωρίζει καλύτερα αν μπορεί να υπολογίζει σε περισσότερους παίκτες στο β’ μισό της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» που αναμένεται να ξεκινήσουν ως βασικοί είναι οι Γιαννιώτης, Νικολάου, Ανδρούτσος, Μασούρας, Μάνος και ο… εξαφανισμένος Πάρντο.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το «δύο στα δύο» στα πρώτα ματς των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλουν να κάνουν το απόλυτο, ώστε να μπορέσουν να πάρουν πανηγυρικά την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Μάλιστα, το ροτέισον θα διατηρηθεί και στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας. Οι εκτιμήσεις αυτή τη στιγμή αναφέρουν πως ο κ. Μαρτίνς αναμένεται να αφήσει στην Αθήνα τους περισσότερους από τους «βασικούς» των τελευταίων ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x