Γερμανία

Δίνει… σύνταξη στον Πίστσεκ η Ντόρτμουντ!

Νέο συμβόλαιο, με το οποίο θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο Ντόρτμουντ, αναμένεται να προσφέρει η Μπορούσια στον Λούκας Πίστσεκ, όπως γράφουν στην Γερμανία.

Αγωνίζεται στην Μπορούσια εδώ κι εννιάμισι χρόνια. Μετράει 354 επίσημα παιχνίδια με την φανέλα των Βεστφαλών. Έχει κερδίσει δύο πρωτάθλημα και ισάριθμα Κύπελλα Γερμανίας. Έχει παίξει τελικό Champions League. Και, όπως όλα δειχνουν, η καριέρα του Λούκας Πίστσεκ θα πάει στην… παραταση.

Υπό τις οδηγίες του Λουτσιέν Φαβρ, ο 34χρονος άσος έχει αποδειχθεί αναντικατάστατο στέλεχος της οπισθοφυλακής της Ντόρτμουντ. Έκανε 26 συμμετοχές την σεζόν 2018/19, φέτος μετράει άλλες 29 εμφανίσεις και αποδεικνύει ότι παρά τα… χρονάκια του, οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να ποντάρουν πάνω του.

Το καλοκαίρι του 2018, ο Πίστσεκ είχε κερδίσει ένα νέο διετές συμβόλαιο από την Μπορούσια, παρότι τότε ήδη στα 32 του. Μάλιστα, όπως φαίνεται, θα υπάρξει μια ακόμα επιβράβευση της εξαιρετικής κατάστασης του Πολωνού δεξιού αμυντικού!

Με τον αθλητικό διευθυντής της Μπορούσια, Μίχαελ Τσορκ, να προαναγγέλλει νέο κύκλο συζητήσεων από το καλοκαίρι και μετά όταν τελειώνει κανονικά η συνεργασία των δύο πλευρών...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x