Ισπανία

Δίνει τα πάντα για Αζάρ η Ρεάλ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να κυνηγήσει την περίπτωση του Αζάρ, καθώς θεωρεί πως η επιθυμία του παίκτη είναι να συνεργαστεί με τον Ζιντάν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Πολ Πογκμπά έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Φέτος είναι δεδομένο πως το ποσό που δαπάνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να τον φέρει στην Αγγλία, θα ξεπεραστεί. Μάλιστα οι μεταγραφολογίες «στέλνουν» τον Γκριεζμάν κάθε... βδομάδα στους «κόκκινους διαβόλους», τον Νεϊμάρ με εξωπραγματικά ποσά πάλι στη Γιουνάιτεντ και πλέον τον Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Τσέλσι από τη μεριά της σκοπεύει να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιό του Βέλγου άσου, προκειμένου να καταφέρει να τον κρατήσει στο Λονδίνο. Βέβαια όταν πρόκειται για τέτοιους παίκτες όλα είναι πιθανά. Ειδικά σε περίπτωση που ο 26χρονος θέλει να πάει στη Μαδρίτη και να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι «μπλε» αρνούνται να μιλήσουν δημοσίως για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα όμως είναι δεδομένο πως θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον πλέον σημαντικό παίκτη της ομάδας. Από την άλλη άμα η υπόθεση προχωρήσει, σενάρια εμπλέκουν και τον Αλβάρο Μοράτα στο «κόλπο». Οι πρωτοπόροι του αγγλικού πρωταθλήματος θέλουν να φέρουν τον επιθετικό της Ρεάλ στο Νησί και δεν αποκλείεται να αποτελέσει το γρανάζι που θα προχωρήσει την υπόθεση στο επόμενο στάδιο.

Επιμέλει: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x