Γ' Εθνική

Διορθώνει τα… λάθη ο Δέλλας

Στο πρώτο της φιλικό η ΑΕΚ νίκησε. Ο Τραϊανός Δέλλας ωστόσο σημείωσε αρκετά πράγματα στο μπλοκάκι του κι αυτά δούλεψε την Παρασκευή. «Μπήκε» ο Παυλής.

Τα… μαθήματα συνεχίζονται για τον Τραϊανό Δέλλα. Άλλωστε, από όσα είδε στο πρώτο φιλικό της ΑΕΚ, σημείωσε αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι της «Ένωσης».

Έτσι, στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, ο «Τράι» έδωσε βάση στην κίνηση και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας. Επιπλέον και επειδή είχε κάποια παράπονα από τον τρόπο που αναπτύσσονται οι παίκτες του -όταν επιτίθενται- προσπάθησε να δουλέψει πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Συν τοις άλλοις γνωρίζει πολύ καλά, πως μπορείς να… βοηθήσεις τον εαυτό σου, αν πιέζεις ψηλά και κλέβεις μπάλες. Και υπήρχαν ειδικές ασκήσεις πάνω στο pressing.

Στα ευχάριστα, το γεγονός πως το σημερινό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μιχάλης Παυλής. Ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ίωση, που τον είχε αναγκάσει να χάσει αρκετές προπονήσεις, ωστόσο πλέον είναι ετοιμοπόλεμος. Φυσικά, στα Χάνια, οι φίλοι της ΑΕΚ δεν χάνουν ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα τους. Έτσι και σήμερα περίπου 50 ΑΕΚτζήδες ανέβηκαν στο γήπεδο, φώναξαν κάποια συνθήματα και παρακολούθησαν τους «κιτρινόμαυρους» να αφήνουν τον ιδρώτα τους στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x