Stoiximan Super League

Διούδης: «Θέλουμε να γίνουμε και πάλι μια γροθιά με τον κόσμο»

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Σωκράτης Διούδης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος τόνισε πως θα είναι καλό να γίνει μία «γροθιά» η ομάδα με τον κόσμο ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας στο Novasports

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ: «Δεν μ' αρέσουν οι μεγάλες κουβέντες, θα ήθελα να σταθώ στην ομαδική δουλειά. Κάναμε καταπληκτική δουλειά ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε την συγκέντρωσή μας στο τέλος του πρώτου μέρους, αλλά δείξαμε πως παίξαμε με ψυχή και φτάσαμε σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα».

Για τα λόγια του Δώνη για τον ίδιο: «Είναι μεγάλη μου τιμή, αυτή είναι η δουλειά μου αυτό προσπαθώ να κάνω κάποιες φορές βγαίνουν κάποιες όχι, έτσι είναι η μοίρα του ποδοσφαιριστή!»

Για το αν πίστευε στην ανατροπή: «Πάντα πίστευα, προσπαθούσα να αφυπνίσω τους συμπαίκτες μου να τους πως ό,τι έχουμε ένα ακόμα ημίχρονο μπροστά μας, μας το είπε και ο προπονητής μας στο ημίχρονο».

Για το τι τους είπε ο Δώνης στο ημίχρονο: «Ότι παρά την εικόνα που έχουμε μπορούμε να φτάσουμε στην ανατροπή, όταν έχει τέτοια ψυχολογία όλοι μπαίνουν καλύτερα στο παιχνίδι».

Για τις αλλαγές: «Έχουμε ένα ρόστερ με καλούς παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία τους, υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα και οι προπονήσεις είναι σε καλό επίπεδο. Αυτό είναι το σημαντικό να βοηθάει και να παροτρύνει ο ένας τον άλλον και να παίρνουμε τις νίκες».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να στείλουμε ένα μήνυμα πως θέλουμε να γίνουμε και πάλι μια γροθιά με τον κόσμο. Να είναι όσο πιο κοντά μας γίνεται γιατί τους έχουμε πραγματικά ανάγκη, γιατί μόνο μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά».
Για το αν αδικείται από τους βαθμούς ο Παναθηναϊκός: «Και στην Τούμπα χάσαμε στο τελευταίο λεπτό δυο βαθμούς και με την Ξάνθη στο τελευταίο λεπτό χάσαμε το παιχνίδι, και με την ΑΕΛ είχαμε περισσότερες ευκαιρίες χάσαμε το παιχνίδι. Πρώτοι υπεύθυνοι ήμασταν εμείς, κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν βάζαμε γκολ, σίγουρα με τις καλύτερες εμφανίσεις μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί».

Για την συνέχεια: «Πρέπει να βάζουμε μικρούς στόχους να βελτιωνόμαστε καθημερινά σαν κάθε ματς να είναι τελευταίο και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x