Stoiximan Super League

Δίπλα στον Παυλή η ΑΕΚ

Ο πόνος από τον υποβιβασμό ήταν αβάσταχτος. Και νωπός ακόμα. Ωστόσο πολλά απ’ τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ βρέθηκαν στο πλευρό του Μιχάλη Παυλή αφότου εισήχθη (για τον ίδιο λόγο) στο νοσοκομείο.

Ο Μιχάλης Παυλής είναι καλά στην υγεία του.

Φρόντισε να το επιβεβαιώσει άλλωστε σήμερα, γράφοντας αμέσως μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον… λόγο που τον έστειλε εκεί: Την ΑΕΚ!

Κι εκείνη όμως -ή τουλάχιστον πολλά από τα μέλη της οικογένειας της- βρέθηκαν άμεσα στο πλευρό του. Αφότου έμαθαν λοιπόν για την αδιαθεσία που αισθάνθηκε χθες βράδυ παρακολουθώντας το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τόσο ο Τραϊανός Δέλλας, όσο και συμπαίκτες του και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος τον επισκέφθηκαν.

Έτσι, εκτός του Χρήστου Αρκούδα με τον οποίο έβλεπε μαζί το ματς, στον Παυλή έσπευσαν να συμπαρασταθούν ο φροντιστής Νίκος Κορομηλάς, ο γυμναστής Γιάννης Μπουρουτζίκας, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλης Γιαννίσης, αλλά και οι Αραμπατζής, Σταματής, Τσούπρος και Κουρέλλας, οι οποίοι έμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί του στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x