Ιταλία

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση ετοιμάζει η Ίντερ

Την τελευταία της προσπάθεια για την απόκτηση των Ζοάο Μάριο και Μάρτιν Κάσερες ετοιμάζεται να κάνει η Ίντερ, προκειμένου να μπαλώσει τις «τρύπες» που υπάρχουν στο ρόστερ της.

Η Ίντερ έχει εδώ και καιρό ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Ζοάο Μάριο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον Μάρτιν Κάσερες που έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η διοίκηση των «νερατζούρι» προτίθεται να κάνει την τελευταία της κίνηση μέσα στις επόμενες μέρες για τους δυο παίκτες, με σκοπό να προσθέσει λύσεις στο δυναμικό της, οι οποίες θα διευκολύνουν το έργο του καινούριου προπονητή, Φρανκ Ντε Μπουρ.

Όσον αφορά τον Ουρουγουανό αμυντικό, το γεγονός πως ακόμα δεν έχει βρει ομάδα και ο χρόνος πιέζει, είναι μια θετική εξέλιξη που αυξάνει τις πιθανότητες απόκτησης του από την ομάδα του Μιλάνου.

Από την άλλη ο Πορτογάλος μέσος είναι σαφώς μια δυσκολότερη περίπτωση, όμως άνθρωποι της διοίκησης του ιταλικού συλλόγου, προσπαθούν τις τελευταίες ώρες να πείσουν τα «λιοντάρια», προκειμένου να αφήσουν τον ποδοσφαιριστή να γίνει κάτοικος «Τζουζέπε Μεάτσα».

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x