Με πρόστιμο χιλίων ευρώ συνολικά τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ, για τους αγώνες με Παναχαϊκή και Βέροια, ενώ οι Πατρινοί θα κληθούν να πληρώσουν 300 ευρώ για όσα έγιναν κόντρα στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

2) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

3) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ χρηματική ποινή ποσού 300€ (αγώνας με ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 12/11/2017)

4) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

5) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή ποσού 500€ (αγώνας με ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 9/12/2017)

6) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.

7) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή ποσού 500€ (αγώνας με ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ 10/2/2018)
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ