Κύπελλο Ελλάδας

Διπλό στον Βόλο και… κορυφή για την Κέρκυρα

Με σύμμαχο την τύχη, η Κέρκυρα έφυγε με τους 3 βαθμούς από το Πανθεσσαλικό, όπου κέρδισε 1-0 τη Νίκη Βόλου και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του 7ου ομίλου.

Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, η Κέρκυρα ήταν πιο αποτελεσματική και απέδρασε με το διπλό από τον Βόλο επικρατώντας 1-0 της τοπικής Νίκης. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και μπήκαν μπροστά στο 20’, με τον Στέλιο Κρητικό να τελειώνει υποδειγματικά την μπαλιά που δέχθηκε.

Έκτοτε, οι οικοδεσπότες ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι «νησιώτες» ήταν αρκετά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και είχαν 2-3 καλές στιγμές. Στο 74’ η Νίκη Βόλου στάθηκε άτυχη, αφού η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέτσε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Δεκατρία λεπτά αργότερα πάλι η τύχη γύρισε την πλάτη στους γηπεδούχους, κάθως το δυνατό σουτ του Ιορδανίκη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του -ανήμπορου να αντιδράσει- Κουτζαβασίλη. Κάπως έτσι η Κέρκυρα κράτησε το υπέρ της 0-1 και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον 7ο όμιλο.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Ξάνθη – ΟΦΗ 0-0

Νίκη Βόλου – Κέρκυρα 0-1
(20’ Κρητικός)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

Κέρκυρα 3 (1-0)

Ξάνθη 1 (0-0)

ΟΦΗ 1 (0-0)

Νίκη Βόλου 0 (0-1)

Η επόμενη αγωνιστική

Κέρκυρα – Ξάνθη

ΟΦΗ – Νίκη Βόλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x