Γ' Εθνική

Διπλό «χτύπημα» για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει τον Ολυμπιακό Βόλου στη Γ’ Εθνική, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να κάνουν σημαντικές κινήσεις, ώστε να επιστρέψει ο σύλλογος στη Football League.

Τα πρώτα του μεταγραφικά αποκτήματα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται πυρετωδώς για την ερχόμενη σεζόν που θα βρει την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Οι ιθύνοντες του συλλόγου επιθυμούν την άμεση επιστροφή στη Football League και για αυτό τον λόγο ξεκίνησαν το «χτίσιμο» με παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς.

Η αρχή έγινε, χθες, με τον τερματοφύλακα Σάκη Κατσούλη (φώτο), ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια στην Καλλιθέα, μετακόμισε στον Βόλο. Ο 26χρονος τερματοφύλακας ήταν ελεύθερος το τελευταίο διάστημα και παρά τις προτάσεις που είχε, αποφάσισε να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, συνέχισε σε Αήττητο Σπατών, Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Σμύρνης, ξανά Παναιγιάλειο και μετά στην Καλλιθέα μετρώντας πολλές συμμετοχές.

Η δεύτερη προσθήκη ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί (11/6), καθώς ο Κώστας Φλίγκος έβαλε την υπογραφή του στο συμφωνητικό ολοκληρώνοντας την προφορική του συμφωνία. Ο έμπειρος επιθετικός έχει «φάει»… με το κουτάλι τα γήπεδα της τρίτης εθνικής κατηγορίας και οπότε αναμένεται να δώσει σημαντικές βοήθειες. Στα 31 του, έχει φορέσει τις φανέλες των ΑΟ Καρδίτσας, Οικονόμου Τσαριτσάνης, Ελασσόνας, Νίκης Βόλου, Παναιγιάλειου, Πανηλειακού, Ηρακλή Ψαχνών, Πανελευσινιακού, Αιολικού και Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επόμενος στόχος αποτελεί ο 25χρονος μέσος, Ηλίας Σταύρου, ο οποίος πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν με τα
χρώματα της Καλλιθέας.



Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x