Stoiximan Super League

«Δίχτυα» στην Ιβηρική ρίχνει ο Ολυμπιακός

Στην Πορτογαλία, την πατρίδα του Πέδρο Μαρτίνς, έχει στραμμένη την προσοχή του ο Ολυμπιακός ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Τα πλάνα του όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν καταστρώνουν στον Ολυμπιακό, αν και εκείνο που επικρατεί είναι η πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι Πειραιώτες έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε τρεις παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στην ιβηρική χερσόνησο. Και οι τρεις, μάλιστα, είναι παίκτες που παίζουν στη μεσαία γραμμή.

Ο πρώτος είναι ο Πορτογάλος Πέπε Ροντρίγκες (22 ετών) της Γκιμαράες, όπου φέτος μετράει 37 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στη Βιτόρια και το άλλο 50% στην Μπενφίκα.



Ο δεύτερος είναι ο Βραζιλιάνος Εντουάρντο Ενρίκε (25 ετών), ο οποίος είχε ακουστεί και πέρσι ως λύση που εξετάζει ο Μαρτίνς και έπαιζε ως δανεικός στην Μπελενένσες από την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε. Στη συνέχεια, μετακόμισε στη Λισαβόνα για λογαριασμό της Σπόρτινγκ, η οποία δεν δείχνει αντίθετη με την παραχώρησή του.



Ο τρίτος της λίστας είναι ο Βραζιλιάνος Γκουστάβο Ασουνσάο (20 ετών) της Φαμαλικάο, στην οποία έχει φέτος 29 συμμετοχές και μία ασίστ με την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x