Stoiximan Super League

Δοκιμασία χωρίς Λιβάγια για ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη

Δίχως τον πολύτιμο Κροάτη φορ, η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για το βασικό σχήμα.

Η ΑΕΚ έχει μπει εντυπωσιακά στο 2019 μετρώντας μόνο νίκες με ευρεία σκορ και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ, ωστόσο απόψε έχει την πιο δύσκολη (μέχρι την επόμενη) δοκιμασία της για το νέο έτος. Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) με στόχο να συνεχίσουν την ανοδική πορεία.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρα από τον Κώστα Γαλανόπουλο που παραμένει εκτός με πρόβλημα στη μέση δεν υπολογίζει και στον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Επικρατέστερος για να πάρει τη θέση του Κροάτη φορ πίσω από τον Πόνσε είναι ο Μπακασέτας, με τον Κρίστισιτς να αγωνίζεται στην τριάδα πίσω από τους επιθετικούς, μαζί με Άλεφ και Μάνταλο. Το εναλλακτικό πλάνο είναι να αντικαταστήσει ο Κλωναρίδης ή ακόμη και ο Μπογέ τον Λιβάγια και ο Μπακασέτας να παραμείνει στην τριάδα του κέντρου.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές, ενώ θα διατηρηθεί το πετυχημένο 3-5-2, που λειτούργησε καλά στα προηγούμενα τρία ματς. Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Μπακάκης θα είναι η τριάδα της άμυνας, με τους Χουλτ αριστερά και Γκάλο δεξιά σε ρόλο φουλ μπακ.

Πέρα από τους προαναφερθέντες στη 18άδα βρίσκονται και οι Τσιντώτας, Τσόσιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης και Μπότος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x