Stoiximan Super League

Δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, βλέπει πεντάδα ο Αστέρας

Τη νίκη που θα τον επαναφέρει έστω και προσωρινά στην κορυφή ψάχνει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ολυμπιακός. Το πρώτο «διπλό» αναζητά στη Ξάνθη ο ΠΑΟΚ. Βλέπει πεντάδα ο Αστέρας Τρ.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό μενού της 13ης αγωνιστικής της Superleague.

Η πρώτη χρονικά είναι αυτή στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στις 15:00 όπου ο εξαιρετικός το τελευταίο διάστημα Αστέρας Τρίπολης (15 βαθμ.) υποδέχεται την Κέρκυρα (11 βαθμ.) και ψάχνει τη νίκη που θα του επιτρέψει να βρεθεί εντός πρώτης 5αδας.

Στις 17:15 στο σημαντικότερο ίσως, παιχνίδι της ημέρας, ο ΠΑΟΚ (22 βαθμ.) θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη (17 βαθμ.) αναζητώντας την πρώτη του εκτός έδρας επικράτηση για φέτος με την πίεση στο πρόσωπο των παικτών αλλά και του Ράζβαν Λουτσέσκου να βρίσκεται πλέον στα… κόκκινα.

Τέλος το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:30 στο «Γήπεδο Καραϊσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός (23 βαθμ.) θα αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο Απόλλωνα Σμύρνης (11 βαθμ.) και θέλει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη, ώστε να βρεθεί έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας και να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια βαθμών της ΑΕΚ στην Λειβαδιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x