Stoiximan Super League

Δοκιμασίες σε Τρίπολη και Αγρίνιο για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Κανένα περιθώριο για απώλειες δεν έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στις αποψινές εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Αστέρα και Παναιτωλικό αντίστοιχα. Επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Ατρόμητος.

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League:

Η αρχή γίνεται στις 15:00 στο Αγρίνιο εκεί όπου ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (ΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr, Novasports 2), με το δικέφαλο του Βορά να ψάχνει την νίκη και μόνο προκειμένου να ξεπεράσει εκ νέου την ΑΕΚ και να βρεθεί έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τρεις αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 17:15. Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει τη νίκη ώστε να διατηρήσει την 5η προνομιούχο θέση και να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια βαθμών του Αστέρα Τρίπολης.
Την ίδια ώρα στα Πηγάδια, η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό και θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει σε απόσταση βολής από την πεντάδα.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (ΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr, Novasports 3) και ψάχνει επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό και την ισοπαλία στους Ζωσιμάδες τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές.

Τέλος η αυλαία πέφτει στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, με τον Αστέρα Τρίπολης να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (ΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr, Novasports 1) στο σημαντικότερο πιθανότατα παιχνίδι της ημέρας. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες και θα επιδιώξουν να φύγουν αλώβητη σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα επερχόμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 27 Ιανουαρίου

Κέρκυρα – Πλατανιάς 2-0
Τον βύθισε ακόμη περισσότερο. Στο ντεμπούτο του Ματζουράκη, η Κέρκυρα με ηγέτη τον Τουράμ επικράτησε 2-0 του Πλατανιά, μετά από επτά σερί νίκες και οι Κρητικοί πλησίασαν κι άλλο στην Football League. Διαβάστε εδώ περισσότερα

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0-0
Όλα στο μηδέν! Απόλλωνας και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς με ελάχιστες συγκινήσεις, με τους «πράσινους» να δείχνουν πιο μαχητικοί από ποτέ, αλλά να αδυνατούν για το κάτι... παραπάνω. Διαβάστε εδώ περισσότερα

ΑΕΚ – Λαμία 2-0
Ιδανικό ζέσταμα για τον πρώτο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος έκανε η ΑΕΚ! Με κορυφαίο και σκόρερ (ξανά) τον Λιβάγια, καθάρισε 2-0 τη Λαμία και πάει αποφασισμένη για διπλό τίτλου στο «Καραϊσκάκη». Διαβάστε εδώ περισσότερα

Κυριακή 28 Ιανουαρίου

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (15:00, Novasports2)
Ατρόμητος – ΑΕΛ (17:15, Novasports 3)
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 2)
Ξάνθη – Λεβαδειακός (17:15, Novasports 4)
Αστ. Τρίπολης – Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (20η) αγωνιστική

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη (15:00, Novasports 2)
ΑΕΛ-Πανιώνιος (17:15, Novasports 2)
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (19:30, Novasports 1)

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (15:00, Novasports2)
Λαμία-Ατρόμητος (17:15, Novasports 2)
Λεβαδειακός-Κέρκυρα (17:15, Novasports 3)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης (19:30, Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x