Stoiximan Super League

Δοκιμάζει Αυστριακό διεθνή ο Άγγελος στην ΑΕΛ!

Την απόκτηση του Αυστριακού διεθνή, Μαρσέλ Ριτζμάιερ, υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκρίνει τον ποδοσφαιριστή ο Άγγελος Αναστασιάδης έπειτα από δοκιμή, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα μίας μεταγραφής είναι η ΑΕΛ, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, βρίσκεται στη Λάρισα ο Μαρσέλ Ριτζμάιερ, προκειμένου να δώσει τα χέρια με την ομάδα για συμβόλαιο τριετίας.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί αν και εφόσον ο Άγγελος Αναστασιάδης εγκρίνει τον ποδοσφαιριστή έπειτα από δοκιμή στις προπονήσεις και σε ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Ο Ριτζμάιερ που αγωνίζεται ως «8» και «10» είναι διεθνής με την εθνική Αυστρίας και την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν ως δανεικός από την Αϊντχόφεν στη Ναϊμέιγκεν, έχοντας 2 γκολ και 11 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα ήρθε στη Λάρισα συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του ο αυστριακός διεθνής Marcel Ritzmaier.

Είναι 23 ετών και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην παλιά πρωταθλήτρια Ευρώπης και μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ολλανδίας Αιντχόφεν. Κατά την προηγούμενη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε ως δανεικός στην ολλανδική Ναϊμέγκεν με την οποία είχε 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πέτυχε 2 γκολ και είχε 11 ασίστ.

Αγωνίζεται στις θέσεις 8 και 10, έχει ύψος 1,87 και διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και τα καλά στημένα.

Ο Marcel Ritzmaier συμφώνησε να υπογράψει 3ετές κλειστό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ και η ΠΑΕ ΑΕΛ συμφώνησε μαζί του με όλους τους οικονομικούς όρους που έθεσε, υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκρίνει τη μεταγραφή ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ζήτησε να δοκιμάσει τουλάχιστον δύο ημέρες τον παίκτη και αν είναι δυνατόν να τον δει αγωνιζόμενο για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το Σάββατο.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε σήμερα το πρωί στη Λάρισα με έξοδα της ΠΑΕ ΑΕΛ συνοδευόμενος από τη σύντροφο του και επισκέφθηκε με τον κ. Κυπαρίσση το AEL FC ARENA και το απόγευμα θα συμμετάσχει στην προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x