Stoiximan Super League

Δοκιμάζει Περντένταϊ ο Γρηγορίου στον Πανιώνιο!

Toν 26χρονο Κοσοβάρο διεθνή Φάνολ Περντένταϊ δοκιμάζει ο Πανιώνιος! Ποιος είναι ο αμυντικός χαφ, που υπήρξε διεθνής με τις Κ19 και Κ21 της Γερμανίας -και βρισκόταν υπό τις οδηγίες του Βίτορ Περέιρα!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του, εξετάζει ο Πανιώνιος, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στη Νέα Σμύρνη, λοιπόν, δοκιμάζεται ο 26χρονος Κοσοβάρος διεθνής αμυντικός μέσος, Φάνολ Περντένταϊ!

Ο Περντένταϊ γεννήθηκε στην Γιάκοβα της Πρώην Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, αλλά έφυγε σε μικρή ηλικία με τους γονείς του για τη Γερμανία, και έφτασε, μάλιστα, να αγωνιστεί με τις Κ19 και Κ20 των «πάντσερ»!

Πλέον, ωστόσο, σε επίπεδο Ανδρών, αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της πατρίδας του (είχε πέντε συμμετοχές στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018).

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Χέρτα και το 2009 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των πρωτευουσιάνων. Στο Βερολίνο έμεινε μέχρι το 2014, ενώ μεσολάβησε και ένας δανεισμός στη δανέζικη Λίνγκμπι. Το 2014 μετακόμισε στο Κότμπους και την Ένεργκι, το 2015 πήγε στη Φρανκφούρτη και την FSV, ενώ την περυσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μόναχο 1860, υπό την τεχνική ηγεσία του πρώτην τεχνικού του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα.

Από το καλοκαίρι, δε… κυκλοφορεί ελεύθερος και αν πείσει τον Μιχάλη Γρηγορίου, οι Νεοσμυρνιώτες θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x