Stoiximan Super League

Δοκιμών συνέχεια στον ΠΑΟΚ

Το πρώτο φιλικό στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Σιντ Τρούιντεν, στο Μπέρινγκεν του Βελγίου.

Άλλο ένα φιλικό προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος το απόγευμα (17:00, PAOK TV, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) θα αντιμετωπίζει την Σιντ Τρουίντεν στο Μπέρινγκεν του Βελγίου.

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, ο Αμπέλ Φερέιρα έδειξε για περίπου εξήντα λεπτά το βασικό «κορμό» της ομάδας που ετοιμάζει ενόψει της φετινής σεζόν, κυρίως για τα προκριματικά του Champions League.

Υπάρχουν ακόμα κάποιες προσθήκες που απομένουν, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον Φάμπιο Κοεντράο και τον Φίλιπ Μπράνταριτς.

Οι Βέλγοι είναι μία ομάδα που θεωρείται έτοιμη, καθώς έχει δώσει έξι φιλικά παιχνίδια και αυτό με αντίπαλο τους Θεσσαλονικείς θα είναι το τελευταίο και το ερχόμενο Σάββατο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα Βελγίου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, από την πλευρά του, δεν έχει απουσίες ή προβλήματα τραυματισμών, πέρα από τους Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ, και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x