Stoiximan Super League

Δραματική έκκληση Κωνσταντίνου: «Δώστε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να μην καταρρεύσει»

Στην αίτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς το Διαιτητικό Δικαστήριο για τον τρόπο αποπληρωμής της οφειλής στον Γενς Βέμερ, ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε δραματική έκκληση.

Η διεκδίκηση 509.638,5 ευρώ του Γενς Βέμερ από τον Παναθηναϊκό αποτελεί μία από τις πολλές απειλές για την ΠΑΕ και γίνονται προσπάθειες διακανονισμού. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην αίτηση προς το Διαιτητικό Δικαστήριο για τον τρόπο αποπληρωμής της οφειλής στον Γερμανό μπακ απηύθυνε δραματική έκκληση. «Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποφύγει την οικονομική κατάρρευση», ανέφερε σύμφωνα με τη Live Sport.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «ενεργοποιήσει» τις διατάξεις του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ της Super League και του ΠΣΑΠ, βάσει του οποίου κάθε οφειλή άνω των 300.000 ευρώ προς ποδοσφαιριστή μπορούσε να γίνει σε 45 δόσεις. Η συγκεκριμένη συμφωνία δεν είναι πλέον σε ισχύ και μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με απόφαση του Διαιτητική Δικαστηρίου.

Στην υπόθεση Βέμερ οι «πράσινοι» ρίχνουν και το χαρτί της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που έχουν υπογράψει η Λίγκα και η Ένωση επαγγελματικού ποδοσφαίρου Β' Εθνικής με τον ΠΣΑΠ, που προβλέπει πως τα χρέη προς ποδοσφαιριστές που είναι πάνω από 100.001 ευρώ εξοφλούνται σε 10 ή 20 δόσεις. Στην αίτησή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προτείνει τρεις τρόπους εξόφλησης του Γερμανού μπακ:

1) Να ρυθμιστεί η οφειλή σύμφωνα με τους όρους του Μνημονίου και να διαταχθεί η καταβολή του συνολικού ποσού των 509 χιλ. ευρώ σε 45 μηνιαίες δόσεις. 2) Να ρυθμιστεί η οφειλή σύμφωνα με τους όρους της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και να διαταχθεί η καταβολή του συνολικού ποσού των 509 χιλ. ευρώ σε 20 μηνιαίες δόσεις. 3) Να ρυθμιστεί η οφειλή σύμφωνα με τους όρους της ΣΣΕ και να διαταχθεί η καταβολή του συνολικού ποσού σε 10 μηνιαίες δόσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x