Super League 2

Δύο ανανεώσεις και δύο μεταγραφές για την Κέρκυρα

Νέα συμβόλαια υπέγραψαν οι Κουτζαβασίλης και Κόντος, ενώ αποκτήθηκαν οι Βέρτζος και Βουτσελάς

Καρέ «χτυπημάτων» από την Κέρκυρα. Η ομάδα των νησιού των Φαιάκων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Φώτη Κουτζαβασίλη και Αλέξανδρο Κόντο, που υπέγραψαν διετή συμβόλαια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ήρθε σε συμφωνία με τους Φώτη Κουτζαβασίλη και Αλέξανδρο Κόντο οι οποίοι θα στηρίξουν με την εμπειρία τους την ομάδα μας, ανανεώνοντας τα συμβόλαια τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!»


Επίσης, η νησιωτική ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόκτηση των Άγγελου Βέρτζου και Νικόλαου Βουτσελά. Ο πρώτος υπέγραψε μονοετές και ο δεύτερος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Βέρτζο και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με την ομάδα μας. Ο Άγγελος Βέρτζος είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία στην Football League μετρώντας την περασμένη σεζόν 33 συμμετοχές όπου σημείωσε και 2 γκολ. Ο έμπειρος σέντερ μπακ ο οποίος συνολικά μετράει 225 συμμετοχές και 7 γκόλ στην Football League έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Βέροια, Άγιο Δημήτριο, Προοδευτική, Αχαρναϊκό και Πανηλειακό

Επίσης η ομάδα μας απέκτησε τον νέο και πολλά υποσχόμενο 19χρονο τερματοφύλακα Νικόλαο Βουτσελά που έμεινε ελεύθερος απο τα Τρίκαλα και είναι Διεθνής στην Ομαδα Νέων όπου πέρυσι μέτρησε 3 συμμετοχές. Στο ρόστερ της ομάδας μας θα βρίσκεται για 3 χρόνια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x