Super League 2

Δύο από Ξάνθη και Λάζοβιτς

«Μπάσιμο» για την απόκτηση του Κάρλος Κάλβο από την Ξάνθη, πιθανώς και του Δημήτρη Γούτα, θα κάνει η ΑΕΚ, που περιμένει την απάντηση του Ντάνκο Λάζοβιτς. Από το εξωτερικό πιθανότατα ο αντι-«Λύμπε».

Ο Πέτρος Μάνταλος πιθανώς να έχει παρέα από την Ξάνθη στην ΑΕΚ της επόμενης περιόδου. Η «Ένωση» φαίνεται πως καταλήγει στην περίπτωση του Κάρλος Κάλβο για τη θέση του αριστερού χαφ και ο 29χρονος Ισπανός είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τη 13η προσθήκη της ομάδας. Ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον και θετικός να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», ενώ οι καλές σχέσεις με την Ξάνθη επιτρέπουν την αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ δεν έχει πάψει να ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Γούτα. Ο 20χρονος αμυντικός αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας και δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα και γι’ αυτόν. Ίσως, δε, εφόσον αποκτηθεί να μην ενταχθεί φέτος στην ομάδα αλλά να παίξει και πάλι στη Σούπερ Λίγκα για να ενσωματωθεί μετά από ένα χρόνο στην «Ένωση».

Εξάλλου, στο «μέτωπο» του επιθετικού, η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του Ντάνκο Λάζοβιτς και αυτή αναμένεται μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Η πρόταση που έχει κατατεθεί καλύπτει τις απαιτήσεις του Σέρβου επιθετικού, που πλέον θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του.

Φαβορί από το… εξωτερικό

Σε λύση από το εξωτερικό φαίνεται να καταλήγει η ΑΕΚ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Εξελίξεις στο συγκεκριμένο «μέτωπο» αναμένονται περίπου στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x