Stoiximan Super League

Δύο… μεταγραφές για Αστέρα Τρίπολης

Το… πράσινο φως από την ΕΠΟ για να αγωνίζονται κανονικά με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης πήραν οι Γιάννης Μπαστιάνος και Ρούνεϊ Βακενβάι, που μέχρι πρότινος έπαιζαν στη Βέροια.

Δύο επιπλέον λύσεις θα έχει στα χέρια του από 'δω και πέρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Σάββας Παντελίδης.

Κι αυτό γιατί οι Γιάννης Μπαστιάνος και Ρούνεϊ Βακενβάι πήραν το... πράσινο φως για να αγωνιστούν κανονικά στους Αρκάδες (στους οποίους ανήκουν), από τη στιγμή που η Βέροια αποβλήθηκε από τη Football League.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει το δικαίωμα στους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας του βορρά» να βρουν άλλη επαγγελματική στέγη εντός συνόρων ως τις 9 Μαρτίου και να μην μείνουν... ξεκρέμαστοι μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά την άσχημη τροπή που πήρε η πορεία του συλλόγου της Ημαθίας.

Οι δύο προαναφερθέντες παίκτες, λοιπόν, βρίσκονται στην Τρίπολη και έχουν τεθεί στη διάθεση του κόουτς των Αρκάδων. Υπενθυμίζεται πως ο Μπαστιάνος αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, ενώ ο Βακενβάι είναι φορ και μάλιστα είχε 6 γκολ φέτος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ που αφορά όλους τους παίκτες που ανήκαν στη Βέροια μέχρι πρότινος

«Με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων χορηγεί στους ποδοσφαιριστές που έμειναν αυτοδικαίως ελεύθεροι από την ΠΑΕ Βέροια, λόγω της αποβολής της από το πρωτάθλημα της Football League, να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι και την 9 Μαρτίου 2018 με οποιαδήποτε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας του εσωτερικού επιθυμούν να συμβληθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x