Αγγλία

Δύο ομάδες της Premier League ενδιαφέρονται για Σιόβα - Κερδισμένος και ο Ολυμπιακός

Στο μεταγραφικό στόχαστρο δύο συλλόγων της Premier League παρουσιάζεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Σιόβας, όπως αναφέρει σήμερα βρετανικό δημοσίευμα.

Το ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ και της Σουόνσι φέρεται να έχει προσελκύσει ο Δημήτρης Σιόβας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι δύο ομάδες της Premier League εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού της Λεγανές, ο οποίος πήγε στην Ισπανία το περασμένο καλοκαίρι έναντι 3 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα προσθέτει πως στο συμβόλαιο του διεθνούς άσου υπάρχει οψιόν 11,24 εκατ. και θα μπορούσε να γίνει η μεταγραφή άμεσα.

Η Γουέστ Μπρομ ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Τζόνι Έβανς και η Σουόνσι κινείται για την αντικατάσταση του Άλφι Μόουσον, με τον Σιόβα να μοιάζει η ιδανική και για τους δύο συλλόγους περίπτωση.

Κερδισμένος από πιθανή πώληση του Δημήτρη Σιόβα θα βγει και ο Ολυμπιακός, αφού στη συμφωνία του με τη Λεγανές υπάρχει σχετική οψιόν μεταπώλησης (15 με 20%) του παίκτη σε άλλο σύλλογο, κάτι που σημαίνει πως στα «ερυθρόλευκα» ταμεία θα μπουν πάνω από 2,5 με 3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x