Αγγλία

Δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να δεχθεί τέρμα μετά τον Οκτώβρη η Σίτι

Εκτός από τη νίκη κόντρα στη Λέστερ, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να μη δεχθεί γκολ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια μετά τον Οκτώβρη.

Μαζί με το «τρίποντο» της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λέστερ (0-1), ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε έναν επιπλέον λόγο να χαρεί για την ομάδα του, καθώς κατάφερε να μη δεχθεί τέρμα για δύο συνεχόμενα ματς μετά από αρκετούς μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Έντερσον δεν έχει αφήσει τη Γουέστ Χαμ και τη Λέστερ να σκοράρουν στην εστία του τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, σπάζοντας την «κατάρα» στα μετόπισθεν της Σίτι επί 15(!) παιχνίδια.

Την τελευταία φορά, που η άμυνα της αγγλικής ομάδας μπόρεσε να κρατήσει το «μηδέν» ήταν κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας(0-2) και στην Άστον Βίλα(5-0) τον Οκτώβρη.

Αυτό μόνο ως θετικό μπορεί να είναι για τους «πολίτες», καθώς δείχνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Καταλανός προπονητής βλέπει το συνολό του να αντιδρά και να δείχνει προσηλωμένο στους στόχους του, έπειτα από τη τιμωρία που επιβλήθηκε στο κλαμπ για απαγόρευση συμμετοχής στις ευρωπαικές διοργανώσεις για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επιμέλεια: Θανάσης Ρενδούμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x