Stoiximan Super League

Δυσαρέσκεια για Σκουλά στον Ατρόμητο

Με τον εαυτό τους και την τύχη τους τα έχουν στο Περιστέρι μετά την απώλεια βαθμών με τον Απόλλωνα, ωστόσο από την προσοχή τους δεν διαφεύγει η διαιτησία του Σκουλά για τον οποίο υπάρχει δυσαρέσκεια.

Την καρδάρα με το… γάλα έχυσε ο Ατρόμητος στο χθεσινό ματς κόντρα στον Απόλλωνα, τουλάχιστον όπως λένε και ξαναλένε στο Περιστέρι από τη λήξη του αγώνα και έπειτα.

Έπειτα από μια εμφάνιση 70’ που άφησε πολλές υποσχέσεις για τη δουλειά του Νταμίρ Κάναντι, αλλά δεν έφερε τα γκολ που άξιζε η ομάδα βάσει της παρουσίας της, οι «κυανόλευκοι» πληρώνοντας επί της ουσίας μία λανθασμένη επιλογή από τον πάγκο (αντικατάσταση του Ούμπιντες) και μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 86’ από τον Ελμπάζ, είδαν να χάνουν πολύ φθηνά δύο βαθμούς.

Παρ’ όλα αυτά, πλην της αγωνιστικής αυτοκριτικής τους, στον Ατρόμητο δεν διαφεύγει από την προσοχή τους η χθεσινή διαιτησία του Εμμανουήλ Σκουλά, καθώς όπως υπογραμμίζουν πέραν των λανθασμένων αποφάσεών του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αποκορύφωμα ήταν το φάουλ που δόθηκε στον Χατζηισαΐα από το οποίο προήλθε το γκολ. Το χαρακτηρίζουν «ανύπαρκτο» ενώ χαρακτηριστικό των προθέσεών του, όπως προσθέτουν, ήταν το γεγονός ότι δύο φορές παίκτες του Απόλλωνα προσποιήθηκαν τραυματισμό κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων, παρ’ όλα αυτά δεν κράτησε περισσότερα λεπτά ως όφειλε

Λόγω του ότι ήταν η πρώτη διαιτησία της χρονιάς, στον Ατρόμητο περιμένουν με ενδιαφέρον τη συμπεριφορά στους επόμενους ορισμούς και διαιτησίες που θα αντιμετωπίσουν, ωστόσο ο Σκουλάς είναι ήδη στους... ανεπιθύμητους.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x