Stoiximan Super League

Δυσαρέσκεια για Στράτο στη Λίγκα

Αρκετές ΠΑΕ εμφανίζονται δυσαρεστημένες από τον τρόπο που έχει χειριστεί ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Στράτος, στο θέμα της πρόσληψης του διευθύνοντα συμβούλου.

Δυσαρέσκεια προκύπτει από αρκετούς συλλόγους της Λίγκας για τον Γιώργο Στράτο λόγω του τρόπου που έχει χειριστεί ο πρόεδρος του συνεταιρισμού το θέμα του διευθύνοντα συμβούλου, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει βγάλει από τις 7 Σεπτεμβρίου επιτροπή, η οποία αποτελείται από ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, η οποία θα συναντηθεί με υποψηφίους για τη συγκεκριμένη θέση που θα έχει υποδείξει η Princewaterhouse Coopers. Τα μέλη της θα τοποθετηθούν σε ΔΣ επί του θέματος. Ωστόσο, επειδή έχουν περάσει 20 ημέρες και η επιτροπή δεν έχει συζητήσει ακόμη με υποψηφίους για το συγκεκριμένο ζήτημα που εκκρεμεί.

Λόγω του γεγονός ότι δεν διαθέτει η λίγκα άτομο που θα «τρέχει» τα χορηγικά και εμπορικά της προγράμματα και γι’ αυτό πρέπει να αλλάξει το οργανόγραμμα της λειτουργίας της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x