Ιταλία

«Δυσαρεστημένος με το χρόνο συμμετοχής του στη Γιουβέντους ο Ραμπιό»

Μόλις 27 λεπτά έχει μετρήσει με το νέο του κλαμπ ο Γάλλος μέσος, κάτι που δεν φαίνεται να του πολυαρέσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Απογοητευμένος με το χρόνο συμμετοχής του στην Γιουβέντους είναι ο Αντριέν Ραμπιό.

Ο 24χρονος μέσος των «μπιανκονέρι» έχει αγωνιστεί μόλις 27 λεπτά στα τέσσερα πρώτα ματς της Γιουβέντους στο φετινό πρωτάθλημα. Κάτι με το οποίο δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος, όπως αναφέρει το «Soccer Link».

Θέση στο εν λόγω ζήτημα κλήθηκε να πάρει ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, Μαουρίτσιο Σάρι. «Τι πρέπει να σκέφτεται ο Ραμπιό; Ότι ο Ματουιντί είναι δυνατός», απάντησε ο 60χρονος προπονητής μετά τη δύσκολη επικράτηση (2-1) της ομάδας του επί της Βερόνα το περασμένο Σάββατο.

Ο Γάλλος χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν, αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό στη θέση του κέντρου του νέου του κλαμπ. Οι Μπλες Ματουιντί, Σάμι Κεντίρα και Μίραλεμ Πιάνιτς έχουν κερδίσει -μέχρι στιγμής- την εμπιστοσύνη του νεοφερμένου Ιταλού τεχνικού.

Έτσι, φαίνεται ότι το μόνο που έχει να κάνει ο ανυπόμονος για αγωνιστικά λεπτά, Ραμπιό, είναι υπομονή και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x