Champions League

Δύσκολα να προλάβει την Μπάγερν ο Λόβρεν

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί η Λίβερπουλ, καθώς ο Ντέγιαν Λόβρεν δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Αμφίβολη είναι η παρουσία του Ντέγιαν Λόβρεν στην πρώτη αναμέτρηση για την φάση των «16» του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ δεν ταξίδεψε στην Ισπανία, όπου βρίσκεται η ομάδα του με σκοπό την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την γερμανική ομάδα.

Εάν ο παίκτης από την Κροατία δεν είναι έτοιμος να παίξει, ο Γιούργκεν Κλοπ θα έχει ένα πρόβλημα για το πώς θα παρατάξει την αμυντική του γραμμή στην πρώτη αναμέτρηση εναντίον των Βαυαρών.

Ο Γκόμεζ απουσιάζει λόγω τραυματισμού, ενώ ο Φαν Ντάικ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Γερμανός τεχνικός να επιλέξει για αμυντικό δίδυμο τους Φαμπίνιο και Ματίπ.

Ο Κλοπ που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην Μαρμπέγια έκανε κάποιες δηλώσεις στη επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Ντέγιαν και ο Γκόμεζ δεν είναι εδώ. Αυτό δεν είναι πολύ καλό σημάδι, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να προλάβει το ματς με την Μπάγερν ο Λόβρεν».

Επιμέλεια: Βύρωνας Σουνίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x