Stoiximan Super League

Δυσκολεύει για Σεν στον Άρη

Μειώθηκαν αισθητά οι πιθανότητες για απόκτηση του Βολκάν Σεν από τον Άρη.

Απομακρύνεται από τον Άρη ο Βολκάν Σεν.

Οι «κίτρινοι» ήταν τις τελευταίες εβδομάδες σε επαφή με την πλευρά του Τούρκου μεσοεπιθετικού (με θητεία και στη Φενέρμπαχτσε), που είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ψαλιδίστηκαν αρκετά οι πιθανότητες για απόκτηση του 31χρονου ποδοσφαιριστή από τους Θεσσαλονικείς.

Παρά το γεγονός ότι οι πρώτες συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα και ο (26 φορές διεθνής με την Εθνική Τουρκίας) ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη, η υπόθεση έμεινε στάσιμη από ένα σημείο και μετά, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr.

Είναι πιθανό ο παίκτης να υπογράψει σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της πατρίδας του, αν και στόχος του φαίνεται ότι είναι να πάει σε ομάδα εκτός των συνόρων.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τα του Άρη, που θέλει να ενισχυθεί εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν, είχε φάνει από την αρχή ότι δεν πρόκειται για απλή υπόθεση για διάφορους λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βολκάν Σεν είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Κόνιασπορ, που πέρυσι τερμάτισε στην 15η θέση της Super Lig.

Ο Βολκάν Σεν έχει βιογραφικό με πολύ ενδιαφέρον, διότι αφενός μετράει 26 εμφανίσεις με την εθνική Τουρκίας και αφετέρου έχει αγωνιστεί –κατά σειρά- σε Μπούρσασπορ (2005-11), Μπούρσα Μερινοσπόρ (2005-07 ως δανεικός), Τράμπζονσπορ (2011-14), Μπούρσασπορ (2014-15), Φενέρμπαχτσε (2015-17), Τράμπζοσνπορ (2017-18) και Κόνιασπορ.

Την περυσινή σεζόν έκανε 13 συμμετοχές (πέντε ως βασικός) στο πρωτάθλημα Τουρκίας , πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ. Επιπλέον έκανε μια συμμετοχή στο Κύπελλο πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x