Stoiximan Super League

Δύσκολη «έξοδος» για Παναθηναϊκό, δυνατό ματς στο Περιστέρι

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στην Τρίπολη και το Περιστέρι στρέφεται το ενδιαφέρον των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων, μετά τους πρώτους αγώνες στη Σούπερ Λίγκα και τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο στις 18:30 και δύο αργότερα (20:30) ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες έχουν ως στόχο τη φετινή σεζόν την εξάδα, έχοντας τον Μίλαν Ράσταβατς και πάλι στον πάγκο τους, ενώ το «τριφύλλι» ξεκινά μια νέα εποχή με τον Ντάνι Πογιάτος και νέα πρόσωπα.

Ο Ατρόμητος επανέφερε τον πετυχημένο Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο του, μετά από απουσία ενός έτους, ενώ οι Βολιώτες θα έχει τον… φρέσκο Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ.

Οι Περιστεριώτες δεν έχουν χάσει στις τρεις τελευταίες πρεμιέρες τους, μετά το 2016, όταν είχαν ηττηθεί στα Γιάννενα. Σε πρεμιέρα γηπεδούχος έμεινε στην ισοπαλία στα δύο τελευταία, το 2017 με τον Απόλλωνα και το 2019 με την ΑΕΛ.

Η περσινή πρεμιέρα του Βόλου συνοδεύτηκε με νίκη στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, με δύο γκολ του Χουάν Μουνίθ, που θα είναι παρών και στη φετινή πρεμιέρα, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Βόλου, αφού μετακόμισε στον Ατρόμητο.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ηττηθεί και τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη του 2-0 το 2015 στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού.

Για έβδομη σεζόν στη σειρά, ο Παναθηναϊκός ξεκινά το πρωτάθλημα εκτός έδρας, σε πόλη της περιφέρειας! Δεν έχασε κανένα από αυτά τα παιχνίδια, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Η 1η αγωνιστική



Η επόμενη (2η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x